Mercury Marine представляє абсолютно новий середньорозмірний румпель 40-115 л.с.Tiller , який відповідає вимогам користувачів для більш ергономічного і гнучкого керування

Вервье, Бельгія (20 січня 2020 г.). - Mercury Marine сьогодні оголосила про випуск нового інноваційного продукту, що розширює можливості керування човном за допомогою румпельної рукоятки. Новий середньорозмірний румпель 40-115 к.с. Tiller сумісний з чотирьохтактними підвісними двигунами Mercury потужністю від 40 до 115 к.с.

Процес розробки румпеля 40-115 к.с Tiller почався з того, що ми прислухалися до користувачів. «Наші великі дослідження показали, що власники човнів зацікавлені в тому, щоб мати широкі можливості індивідуального підбору румпельного управління, що задовольняє їх конкретним потребам. В результаті компанія Mercury розробила більш ергономічний, комфортний, чуйний і адаптивний румпель для максимальної зручності в плаванні. Наш абсолютно новий 40-115 к.с Tiller - це щось більше, ніж просто зручний румпель: це, якщо хочете, - суперсучасна система управління підвісним двигуном », - розповідає помічник менеджера по товарних категоріях Mercury Кевін Хокерман.

Нова румпельна рукоятка Mercury надає більше можливостей регулювання, ніж будь-які конкуруючі продукти. Подібна гнучкість дозволяє власнику човна зі зручністю управляти румпелем незалежно від того, якою рукою він вважає за краще це робити. 40-115 к.с Tiller - єдиний румпель на ринку, який дозволяє не тільки переставляти рукоятку перемикання передач на будь-яку сторону румпеля, але і змінювати напрямок обертання ручки управління дроселем в залежності від уподобань користувача. Положення рукоятки румпеля регулюється по горизонталі в межах 18 градусів вліво або вправо від центру. Крім того, користувач може налаштувати вертикальний кут рукоятки за допомогою автоматичної системи фіксації нахилу або регульованого мікрообмежувача вертикального положення.

Ці можливості регулювання в поєднанні з конструкцією інших точок контакту і органів управління забезпечують максимальну гнучкість настройки рульового управління і управління дроселем для адаптації до пропорцій тіла і зручній посадці власника судна.

Інноваційність цього румпеля не обмежується ергономічністю. 40-115 к.с Tiller в стандартній комплектації оснащується системою Mercury Troll Control, яка дозволяє за допомогою натискання кнопки гранично точно виставляти швидкість троллового лову з кроком 10 об / хв (у конкурентів крок становить дають меншу точність 50 об / хв). Новим рішенням для румпелем Mercury стала інтегрована система сигналізації про роботу двигуна, що подає візуальні і звукові попередження про рівень масла, температурі двигуна, відмови в електричній системі і менш значущі несправності, а також про від'єднання страхувального троса. Окремо можна придбати першу в галузі рукоятку з трьома рівнями підігріву для додаткового комфорту в холодну погоду.

Новий середньорозмірний румпель Mercury 40-115 к.с Tiller сумісний з 40-60-сильними чотиритактними двигунами з електронним упорскуванням палива (EFI), випущеними після 2006 року, і 80-115-сильними чотиритактними двигунами EFI, випущеними після 2014 р