Mercury Marine® представляє абсолютно новий підвісний двигун EFI FourStroke 15/20 л.с. і першу в світі рукоятку румпеля для компактного підвісного двигуна з можливістю управління лівою або правою рукою

 

"Ми дуже раді представити на ринку абсолютно нову підвісну платформу EFI FourStroke 15/20 л.с. - двигун, що відрізняється простотою запуску, інтуїтивним управлінням, легкістю, паливною економічністю, безшумністю, потужністю і надійністю", - говорить Джон Бьюлоу, віце-президент Mercury Marine по глобальному менеджменту товарних категорій. "Провівши ретельний аналіз споживчого попиту, ми виявили найважливіші характеристики, необхідні нашим клієнтам, і втілили їх в цих двигунах. Наша мета незмінна - забезпечити максимальне задоволення від руху по воді, і ці двигуни чудово справляються з поставленим завданням".

 

Нова багатофункціональна рукоятка румпеля від Mercury є ще більш ергономічний орган управління підвісними двигунами. Нова легка і компактна підвісна платформа, вага якої починається від 45 кг, на 5 кг легше платформи попереднього покоління.

 

"Абсолютно нова запатентована рукоятка румпеля Mercury відрізняється небаченими раніше можливостями регулювання", - говорить Джим Хергерт, менеджер товарних категорій Mercury Marine. "Вона може бути встановлена під праву або ліву руку, а обмежувач вертикального положення дозволяє відрегулювати кут нахилу румпеля в залежності від типу човна - все це робить керування човном гранично простим і зручним".

 

Нова підвісна платформа задає нові стандарти суднобудування

 

Сконструйований для прогулянкових и комерційних суден новий підвісний двигун Mercury оснащений «безакумуляторним» електронним управлінням вприскування (EFI), що гарантує швидкий і надійний старт, миттєвий відгук дроселя і поліпшені загальні характеристики; він є одним з найлегших на ринку, забезпечуючи краще прискорення, максимальну швидкість і управління, а також виняткову економічність.

 

Як і всі Mercury FourStroke, новий 15/20-сильний EFI FourStroke відрізняється простотою обслуговування. Завдяки системі чистої заміни масла без проток і витоків, пристосуванню для промивання прісною водою, волого-відокремлюючого паливного фільтру і наклейці з вказівками з обслуговування під обтічником, цей двигун є одним з найпростіших в обслуговуванні підвісних двигунів, представлених сьогодні на ринку.

 

Багатофункціональна рукоятка румпеля - перша у своєму роді

 

Традиційно рукоятки румпеля встановлювалися на підвісних двигунах зліва - для управління лівою рукою. Однак проведене Mercury Marine дослідження користувальницьких переваг показало, що значна частина власників човнів воліє тримати рукоятку румпеля правою рукою. Крім того, на човнах з румпельним управлінням і фіксованими місцями для сидіння нову рукоятку румпеля можна встановити таким чином, щоб забезпечити максимальну зручність управління підвісним двигуном. За допомогою ручних інструментів користувачі човнів можуть регулювати горизонтальний кут рукоятки румпеля в межах 18° в обох напрямках від центру з кроком 6°. Напрямок обертання ручки газу також можна змінювати, доповнюючи регулювання кута положення румпеля для досягнення найбільш інтуїтивно зрозумілого і зручного керування човном, незалежно від бажаної робочої руки.

 

 

До сьогоднішнього дня користувачі човнів були позбавлені можливості регулювати вертикальне положення румпеля. Проведене Mercury дослідження користувальницьких переваг також показало, що більшість власників човнів зацікавлене в такій можливості, оскільки відмінності в конструкції човнів в деяких випадках ускладнюють використання румпеля. Тому Mercury розробила регульований обмежувач вертикального положення, який дозволяє легко і швидко змінювати вертикальний кут робочого положення румпеля в межах від -5° до + 10° для максимальної зручності управління. Крім того, Mercury встановила фіксатор нахилу румпеля, блокуючий румпель під кутом 73°. Це функція дозволяє піднімати румпель, щоб він не заважав під час перевезення човна.

Інтуїтивно зрозумілі органи управління на багатофункціональної рукоятці румпель включають встановлений поряд з ручкою газу важіль перемикання і доступну кнопку зупинки на торці ручки газу. Великий регулятор опору ручки газу з прогумованим покриттям зручний у використанні. Регулювання опору при обертанні ручки газу дозволяє користувачам точно встановлювати бажану швидкість / ступінь відкриття дроселя. Система гідравлічного триму Power Tilt, що встановлюється на деяких моделях, дозволяє з легкістю піднімати двигун при русі на мілководді або під час перевезення човна.